Molitva za moju mamu, moja mama je… – 2. raz. XI. osnovna škola – 2b.


Moja mama

Moja mama se zove po jednom lijepom imenu Silvana Pervan. Također lijepa je, pametna je i draga. Puno se trudi oko mene. Pomaže mi, kuha za mene, sa mnom se druži, šeće sa mnom, liječi me, skrbi me, čuva me, tješi me…Drago mi je što me dočekuješ kući poslije škole vesela i draga. Lijepo je što sa mnom dijeli radost, što sa mnom dijeli tajne, što je uz mene dok sam tužna i vesela.

Volim te!

Valerija Pervan 2 b

Moja mama je najbolja

Moja mama zove se Sanja. Idem s njom u trgovinu, kupujem stvari koje mi trebaju. Igram se čovječe ne ljuti se i zabavimo se. Volimo se šaliti kad dođe prijateljica. Iz podruma mi izvadi bicikli. Kada budem vani mama gleda gdje sam. Da me zove na ručak. Dođem gore jedem. Pomaže mi oko zadaće što ne znam. Pomaže mi oko sobe kad spremam. Kad budem bolesna donese mi čaj i što mi treba.

Ivona Vukovac, 2 b

Moja jedina mama

Mama ti si mi priuštila ono što ni jedna mama ne može priuštiti svome djetetu. Ti si mi dala svoj život, srce, svoje vrijeme si posvetila nama. Bila si tako dobra prema nama da si nas naučila onome najljepšem. Dala si mi svoju dobrotu. Rodila si mi sestru da ne budem sama, i zato ti hvala! Volim te mama za to ti voliš mene.

Katarina Štrbac, 2 b

Moja najbolja mama

Moja mama je najbolja mama na cijelom svijetu. Nju ne može nitko zamijeniti. Nju volim najviše na svijetu, ona mi pomaže oko svega, ako nešto ne znam. I zato ja znam da je najbolja mama i da nju nitko ne može zamijeniti. I da znam da me jako voli kao što ja nju. I znam da će mi biti najbolja mama na svijetu. I da će me naučiti puno novih stvari koje ja ne znam. I uvijek ćeš biti u mom srcu.

Barbara Rosić, 2 b

Mama

Moja mama je najljepša na svijetu. Ona je dobra, draga i pametna. Završila je ekonomsku školu, ali radi kao trgovac. Radi u Konzumu. Voli obavljati kućanske poslove. Ima smeđe oči, kratku kosu. Pomaže mi uvijek oko zadaće, a i zajedno učimo za test. Voli peći i praviti kolače. Uvijek me negdje povede. Mama hvala ti što si me rodila, što mi kupuješ sve što ja želim. Hvala ti što si mi omogućila da ima svoju sobu i što idem u ovu prelijepu školu.

Mama hvala!

Irena Katavić, 2 b

Moja mama

Moja mama je lijepa i voli me, ide u trgovinu da bi mene i moje sestre nahranila. Ona je lijepa i dobra. Ona mene voli i poštuje cijelu obitelj. Moja mama lijepo kuha. Pravi fine kolače. Kupuje mi odjeću i obuću. Radi da bi nas mogla na hraniti. Ide se šetat. Kupuje mi sladoled i slatkiše. Moja mama je vesela i dobra. Smije se s nama, nosi šarenu odjeću. Šije lijepe haljine i hlače, i majice.

Martina Đurašinović, 2b

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: