Morala sam skakati po livadama, po raznom cvijeću od silne sreće. Svaku mirnu i tihu noć, poljubac ću joj dati jer će to uvijek pamtiti. Razmišljala sam i sjedila u travi gdje mjesec sjaji i obavija svojom blagom svijetlošću krošnje…


Moja majka je vječni život!

Moja mama je svaki nježni dio u mom srcu. Kad je vidim dobijem krila i sreća me nosi u blage visine sve do Rajskih vrata!

Mama, ti si svaka biserna kap iz čistog slapa. Kad tvoja ruka nježna , topla, meka dirne moje ruke, srce mi počne sve brže kucati. Gdje god si ti, uvijek ću biti s tobom u tvojem nježnom, blagom srcu! Tvoj topli zagrljaj me nosi u oblake sve do dobrih anđela da te  nagrade ružama iz Raja, gdje je uvijek čarobno. Moje srce će uvijek kucati za tebe, vječno, gdje god bila. Tvoje plave, vedre oči su nalik na vedro, svijetlo nebo! U tvojim očima toplo i blago sunce grije. U srcu moje mame vječno svjetlo sjaji i širi dobro na zemlji. Njezin veseo osmijeh dirne moje srce i šalje me da skačem od sreće i prekomjerne ljubavi prema mojoj dobroj majci. Morala sam skakati po livadama, po raznom cvijeću od silne sreće. Svaku mirnu i tihu noć, poljubac ću joj dati jer će to uvijek pamtiti. Razmišljala sam i sjedila u travi gdje mjesec sjaji i obavija svojom blagom svijetlošću krošnje. Što sam lijepo učinila za svoju mamu? – upitala sam se. Pomagala sam joj, ali nije stvar u tome. Stvar je u dobroti srca i poslušnošću prema njoj. Vjeruj mi, mama da će te anđeli i Bog čuvati s neba. Znaj da te volim, ali s dobrotom i ljubavlju u srcu, gdje ćeš uvijek i ostati. Kad idem na mirni počinak, uvijerk kroz prozor na nebu ostaje tvoje blago lice!

Josipa Ključević, 4 r PŠ  Gornja Vrba

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: