Molitva za moju obitelj – tatu, mamu, baku,…


Molitva za tatu 

Dragi moj Bože, čuvaj moga tatu. Tata, ja te puno volim i jedva čekam da tvoja noga ozdravi. I jedva čekam da možeš dobro hodati i da možeš noću ležati i sjediti i meni bi bilo žao da ti umreš, meni je žao da je tvoja mama umrla i tvoj tata isto. Meni bi bilo žao da ostanem bez roditelja. Tata, ja tebe jako volim. Tata, ja te jako volim zauvijek. Tata, ja tebe volim kada dođeš po mene u školu. I kada sam ja negdje ti dođeš po mene i ti meni daš novaca.

 Ana Majić, 2, razred, Ruščica 

Molitva za baku 

Bako molim za tebe. A ti živi što duže možeš, ja ću uvijek moliti za tebe, i dok živiš i kad umreš, ja molim za tebe. Živi što duže možeš. Ako budeš bolesna nemoj se dugo patiti, lakše ti je umrijeti nego se patiti. Bako dok si živa moli i ti za mene, bako budi zdrava. Bože, čuvaj mi baku.

 Krešimir Božić, 2. razred, Ruščica 

Molitva za moju baku 

Dragi Bože, čuvaj moju baku da joj se ne dogodi neko zlo. Meni bi bilo žao da umreš. Znaš da ja svaku noć za tebe molim. Neka te čuvaju anđeli i dragi Bog. Draga bako, ja te puno volim. Hvala što si moju mamu dobro odgojila. Hvala ti Bože, ja te volim najviše na svijetu.

 Matea Andrijanić, 2. razred, Ruščica

Oglasi

2 komentara

  1. Na samom početku želim čestitati osobi na čiju inicijativu su djeca napisala svoje molitve.Kao pedagog mogu reći da su to iskrene molitve, izrečene od srca jer djeca u toj dobi ne znaju lagati, ne o svojim osjećajima.BRAVO!

  2. Hvala Vam lijepa na iskrenim mislima i podršci…
    Sva inicijativa, radovi »dječji umovi« i ideja web stranice, bloga, i sl., sve je moja orginalna ideja, stara 6 godina, kada sam krenuo potpunoma sam, i do danas ta ideja živi…

    Nažalost, potpuna ideja je promašaj, jer nemam prostora gdje bih sve to objavio, a i ovo što objavljujem to je svega mali dio, za koji sam se borio punih 5 mjeseci tj. za prostor….

    Iskrenam Vam HVALA!

    Josip Aničić, vjeroučitelj

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: